Extra informatie foto's bestellen, annuleren of retourneren.

• Foto's t/m 30x40 cm worden op 254 gr PRO Glossy papier afgedrukt.
  • Posters groter dan 30x40 cm worden afgedrukt op 300 grams papier matglans.
  • Digitale bestanden worden 2256x1500 300DPI aangeleverd copyricht vrij (autersrecht).
  • Vanwege het geautomatiseerde afdrukproces kan een eenmaal geplaatste bestelling niet meer worden geretourneerd.
  • Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verwerkings- en verzendkosten tenzij anders vermeld.

Annuleren of retourneren

• Een Fotobestelling is een gepersonaliseerd product waardoor het niet mogelijk is een eenmaal geplaatste Fotobestelling te annuleren, te wijzigen of te retourneren.