Extra informatie foto's bestellen

• foto's 10x15 cm 254 gr papier
  • foto's 13x18 t/m 30x40 cm 285 gr papier
  • foto's t/m 30x40 cm worden glans afgedrukt.
  • posters groter dan 30x40 cm (max 60x80cm) worden afgedrukt op 300 grams papier matglans.
  • digitale bestanden worden 2256x1500 300DPI aangeleverd en zijn copyricht vrij (autersrecht)
  • vanwege het geautomatiseerde afdrukproces kan een eenmaal geplaatste bestelling niet meer worden geretourneerd
  • helaas kunnen we foto's en verkeerd aangeschafte producten niet terugnemen
  • Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verwerkings- en verzendkosten tenzij anders vermeld.