Ik heb (nog) niets ontvangen

Misschien is de bezorging vertraagd, of heb je bij je bestelling een onjuist afleveradres opgegeven. Is dat laatste niet het geval en is je bestelling over enkele dagen nog niet bezorgd, laat het ons dan weten.

Wanneer verzend Poses de bestellingen klik hier

Feestdagen en drukke periodes;

Vanwege het verhoogde ordervolume bij feestdagen, zullen er langere levertijden geldig voor de productie van onze goederen. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk af te werken. Wij betreuren dit ten zeerste en rekenen op uw begrip.

Om productietechnische en logistieke redenen worden sommige projecten apart naar hetzelfde adres verstuurd. Zo bestaat de kans dat je niet je hele bestelling tegelijk ontvangt.

Levertijden klik hier