Ik wil inloggen maar ik heb geen wachtwoord?

Je hebt bij de fotoshoot in de JUMBO een kaartje meegekregen waar je klantnummer op staat. Met dit klantennummer kan je op de ophaaldag de gratis foto ophalen.

Bij het ophalen van je gratis foto krijg je een code mee, gebruik deze code om in te loggen op onze webwinkel.

___________________________________________________________________

Inlogcode vooraf aanvragen want ik kan niet op de ophaaldag.

TIP!
Probeer iemand te sturen naar de ophaaldag zodat je al je gratis foto hebt.
Bij deze gratis foto krijg je de code mee.

Vooraf een code aanvragen via de website heeft geen zin.
De code is pas de dag na de ophaaldag actief.

Telefonisch zullen wij geen code geven.
Dit heeft te maken met de privacy.

Wil je toch een code aanvragen dan kan dit via dit formulier klik hier.
Let op! de code zullen we pas na de ophaaldag toesturen.